Miraklelmaskinen

Hade prov demonstration av en maskin som tog hand om kvalster, damm och diverse smuts man har i sitt hem. Så här efteråt vet jag inte om jag och Benny skulle varit så snälla att låta henne prov demonstrera sin fina apparat. Innan levde jag liksom i en omedvetenheten värd utan provpappers lappar med från olika ställen i ens hem fulla av diverse svarta tussar och avlagringar.. Nej det blev ingen apparat trots design från Audi och livstidsgaranti.Tänk I testamentet till dina barn efterlämnar "mirakel städmaskin".
Själv får jag nog fortsätta att prioritera mina tankar som jag håller på att lära mig. Är det så skadligt så någon kan dö utav det , om inte lägg det åt sidan du har bara ett liv
Vill jag när jag sitter som gammal minnas mitt liv fyllt med värdefulla minnen eller ska jag bittert komma ihåg allt jag inte hann med pga alla måsten.
Jag tror jag anammar lite städ råd från kompisar istället och lägger pengar och tiden på något roligare.
 
"Dammtussar kan vara bevis på att någon har gjort något roligare"
 
"När det blir riktigt jobbigt kan man släcka ner lamporna, tända lite ljus i knutarna och bara bära högklackat hemma"
 
"Några dammtussar i hörnen är bara änglarnas tofflor"
 
Kram till er och städa lagom!
Kom att tänka på Mikael Tretows slagdänga!
http://youtu.be/Hccf-8BYaDg

Myslördag

 
 
Torsdagen blev en riktig skodag. Klockan 8.30 besök på Gott på foten för att köpa nya skor och justera
fotinlägg. Kent som jobbar som ortopedtekniker där är helt underbar och har sånt kunnande runt vad som är rätt för mina fötter. Därefter besök på Usö på ortopedtekniska för att prova ett sko-benskydd som ska stödja min svaga vrist. Gick också över förväntan. Sedan hade jag bestämt träff med en intresserad som kunde tänka sej köpa mina Meíndl kängor inköpta för 2400 kr och nu blev hon lycklig ägare till dem för 800kr. Jag blev nöjd att få dem sålda. Som tur var erbjöd sig min äldsta flicka att köra bilen resten av dagen. Kom hem på eftermiddagen och var då väldigt muck.
Fredagen hade jag planerat att inte göra något. Bra äntligen har jag förstått att det behövdes vila.
Nu blev det inte riktigt så, eftersom min mamma ringde och behövde åka till vårdcentralen i Storå. Jag följde med henne och gjorde några små ärenden trots mitt illamående. Väl hemma blev det soffan hela eftermiddagen. med tänt ljus.
 
 
 
På kvällen kom ett sms så lägligt "kommer och hämtar dej imorgon runt kl.12. "Jag kollade min almanacka var det inte på söndag vi skulle åka till Färna. Ringde och kollade vad jag hade beställt tidigt på lördagsmorgonen. Nej det var idag. Det kunde inte ha kommit lämpligare att åka till Färna Herrgård på Afternoon The med syjuntan. Ja, jag deltar med jag är inte så produktiv beträffande handarbetet, men jag har inget fel på munlädret och det behövs ju också tränas ibland.
 
Det blev en fin eftermiddag med många skratt och mycket gott fika. Här kommer lite frestande bilder från Färna Herrgård.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anka utanför handelsboden i Färna.
 
 
Vi gick en promenad efter allt gott. Under promenaden hittade vi pinnar med olika lavar som vi tog med oss hem och det blev lite kreativitet hemma hos mig den eftermiddan. Jag är nöjd med resultatet! Kram på er!
 

När livet är grått-leta färger!

Tänk att det redan är Oktober. Förra året var jag väldigt sjuk av min utmattning. Jag låg ofta i min flickas rum precis under ett fönster där solen sken in på mig. Jag försökte hitta lugn genom att lyssna på olika avslappnings skivor. Jag fick verkligen jobba med det nån gång vid jul fick jag en skiva med  Sarah Dawnfiner som jag kunde få ro till. Det är så skönt att jag nu börjar känna mig mer pigg, men fortfarande är det obligatorisk vila efter lunchen men nu lyssnar jag på en skiva med avslappning musik köpt på Hälsokost affären.
Det jag arbetar mest med nu är att hitta balans mellan aktiviteter och vila. För er som känner mig vet ni vilket energi knippe jag tidigare har varit. Så jag får verkligen hålla i tömmarna och bromsa mig. För annars blir det illamående och sängliggande under flera dagar. Igår var jag ut och samlade lite ljus genom fotolinsen. Ljus och att vara ute är det bästa kuren för mig som är utmattad. Nu vill jag dela med mig av alla färger som oktober månad förser oss med.http://youtu.be/k9y-MrVsqFg/div
 
Kram Marie
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0