Myslördag

 
 
Torsdagen blev en riktig skodag. Klockan 8.30 besök på Gott på foten för att köpa nya skor och justera
fotinlägg. Kent som jobbar som ortopedtekniker där är helt underbar och har sånt kunnande runt vad som är rätt för mina fötter. Därefter besök på Usö på ortopedtekniska för att prova ett sko-benskydd som ska stödja min svaga vrist. Gick också över förväntan. Sedan hade jag bestämt träff med en intresserad som kunde tänka sej köpa mina Meíndl kängor inköpta för 2400 kr och nu blev hon lycklig ägare till dem för 800kr. Jag blev nöjd att få dem sålda. Som tur var erbjöd sig min äldsta flicka att köra bilen resten av dagen. Kom hem på eftermiddagen och var då väldigt muck.
Fredagen hade jag planerat att inte göra något. Bra äntligen har jag förstått att det behövdes vila.
Nu blev det inte riktigt så, eftersom min mamma ringde och behövde åka till vårdcentralen i Storå. Jag följde med henne och gjorde några små ärenden trots mitt illamående. Väl hemma blev det soffan hela eftermiddagen. med tänt ljus.
 
 
 
På kvällen kom ett sms så lägligt "kommer och hämtar dej imorgon runt kl.12. "Jag kollade min almanacka var det inte på söndag vi skulle åka till Färna. Ringde och kollade vad jag hade beställt tidigt på lördagsmorgonen. Nej det var idag. Det kunde inte ha kommit lämpligare att åka till Färna Herrgård på Afternoon The med syjuntan. Ja, jag deltar med jag är inte så produktiv beträffande handarbetet, men jag har inget fel på munlädret och det behövs ju också tränas ibland.
 
Det blev en fin eftermiddag med många skratt och mycket gott fika. Här kommer lite frestande bilder från Färna Herrgård.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anka utanför handelsboden i Färna.
 
 
Vi gick en promenad efter allt gott. Under promenaden hittade vi pinnar med olika lavar som vi tog med oss hem och det blev lite kreativitet hemma hos mig den eftermiddan. Jag är nöjd med resultatet! Kram på er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0