Mindfulness

Första gången jag fick berättat för mig vad Mindfulness var hos min kurator. Hon gav mig i uppgift att under min  promenad stanna till och beskriva vad jag såg. Jag var nere i depression men tänkte värt att prova. Jag gick på vanliga rundan runt industriområdet varje dag.
Under tidiga hösten såg jag mycket begränsat. Svart asfalt vita ränder på vägen lite grus och nån pinne. Jag tänkte knasig övning, Konstigt nog fortsatte jag och med tiden blev mina beskrivningar bättre.När jag började med mindfulness var det höst och färgskalan gick i grått med tiden blev färgskalan färgglad och till slut kunde jag till och med njuta av fåglar och dofter som fanns runt mig. Jag var salig jag hade börjat få igen mina känslor och kunde njuta av det som bjöds.
Dagen efter att jag varit hos psykläkaren och hon drog ner på medicinen köpte jag en Gerbera. Jag fullkomligen älskar dessa blommor. Jag tänkte den står väl sig inte så länge men vad gör det du är värd den.
Nu är blomman inne på sin tredje blommma och jag gläds så åt att de vackra blommorna som kommer.
Här kommer en träning i mindfulness. Varje dag har jag tagit mig en titt och sett hur en liten knopp blir en vacker blomma.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja,blomman har åter en knopp på väg som jag gläds åt. För mig får den här blomman symbolisera min egna sakta vandring till att bli en ståtlig Gerbera på långt skaft. Liksom blomman har jag behövt omsorgsfull vårdnad och vatten för att jag skulle kunna komma tillbaka till ett liv värt att leva
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

RSS 2.0