Peace and Love

Ja,då har jag äntligen fått vara på Peace and Love i Borlänge .Campade vid Tyllnäs ligger brevid Dalälven mycket fint ! På Torsdagskvällen då vi installerat oss på campingen, upptäckte jag att inte vår kamera var med till min stora besvikelse. Försökte övertala den yngre dottern i familjen att få hyra hennes kamera obevekligt sa hon nej!  Chansade på att fråga den äldre och hon lånade gärna ut sin kamera eftersom hon dagen innan blivit bestulen på en handväska på sin camping. Jag och system kamera nja, det gick relativt bra, alla bilder som jag tagit fannas inte med när vi skulle lägga över dem på datorn konstigt!!!
Lika mysigt som vanligt på festivalen,den här gången endast en dag av tre .Först lyssnade vi på Torsten Flinck helt galet bra. Vilken karisma ja, man kan faktiskt förstå kvinnorna som fallit för honom. Sen blev det Dileva där levde jag lite farligt han kastade frukt, bananer och apelsiner jag var förvarnad av en god vän, men trots detta fångades en apelsin precis på väg mot mig av den som stod framför.Ibland ska man ha tur!.Som vanligt god stämning och många människor i olika åldrar. Senare på kvällen blev det Billy Idol, Melissa Horn,Markus Krunegård och Stikko Per Larsson.Naturligtvis blev det lite olika sorters mat från de olika matstånden som står överallt.

Jag fylldes med bra musik!!!

Det bästa av allt var att när Benny packade upp sin väska när vi kom hem på söndagen, någon på M hade tydligen lagt i familjens kamera i hans väska!. Fniss!
 
Måndagen  efter P&L var jag inte direkt i topp men tog en tur till apoteket. Jag tog ut medicinen och bad att  få fylla i ett kort för att bli medlem. Egna personnumret, barnens personnummer okej,kom till datumet för inlämning av ansökan kunde inte för mitt liv komma på vilket datum det var !(Till saken hör att jag har födelsedag den 3 juli alltså dagen efter besök på apoteket ) ja, han var schjysst och sa datumet när jag efter en stund frågade..Jag gick ut därifrån och bestämde mig för att hålla mig hemma resten av dagen så hjärnan skulle komma ifatt. Peace and love var helt klart värt måndagens skov. Vad vore livet utan musik? Nedan lite bilder som jag lyckats fånga!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0