Tiden går med rasande fart!

Oj! En vecka till ända!
Tiden går med en rasande fart.
Jag fick börja med att kontakta försäkringskassan som under mina sidor skrivit att jag skulle få 4000kr i ersättning istället för 11500kr. Jo tack hur skulle vi få ihop månadens utgifter med så mycket mindre. Det är då man önskar att man haft en sedeltillverkare på vinden. 
Jag blev sjukskriven av min läkare fram till den 15 augusti.
Men jag har gått i ovisshet sedan slutet av april då min
försäkringskassetjänsteman sa att "du ska inte vara säker på att du får ersättning"då bad jag henne att ta kontakt med mig snarast om det skulle ske förändring.Tiden har gått och min läkare fick svara på föjdfrågor utskickade från försäkringskassan. Men inget samtal från försäkringskassan. Sent på måndagen fick jag tag på henne. Då berättade hon att jag skulle bli fortsatt sjukskriven med bibehållen ersättning.och att hon talat med läkaren.
Jag berättade att det stod en annan summa.....Ja går in och ändrar den sa hon bara kort....inte en ursäkt fast jag i början av samtalet berättade att jag mått dåligt av all ovisshet .......under två månader...
Ja det man kan klura på är om hennes agerande påverka min utmattning positivt eller negativt. 
 
På måndagen bakade  jag solbullar härligt att sätta fingrarna i en varm deg.
På eftermiddagen bjöd jag hit Lena på fika.
Ja det blev helknasigt. Bilen var på verkstaden och Benny bad dem från verkstaden köra ut bilen så jag skulle köra tillbaka och betala. Samtidigt hade jag och Lena konversation över messenger hon var på väg ut. Jag dukade åt Lena och samtidigt som Lena dök upp kom han från verkstsden jag lämnade Lena då jag trodde hon läst messenger. Jag var snart tillbaka och som tur var Lena fortfarande kvar. Då hade hon läst mina tre meddelanden men när jag bara åkte först förstod hon inget . Ja nu får ni höra hur jag sköter om mina kaffegäster
På onsdagen blev det ett besök på Erikshälpen då jag träffade gulliga Malin.
 
På torsdagen ett besök hos mamma Kerstin i Havsta.
Jag bytte till sommar gardiner och sommar platsmattor.
Tänk hon har fyra olika uppsättningar. Jag minns ju att det var noga med bytte när jag var liten. Hon är så möjd och glad när detta är gjort. Jag började fundera över om det är fler som upplevt liknande pyntning vid olika årstider. Själv byter jag gardiner högst en gång per år.Mattorna ligger år in och år ut
 Ha det gott!

"Jag lever, jag lever"

Hej på er!
Vilken livskvalite jag haft denna vecka.
Det började på lördagen kl 13.00 med övning inför Py Bäckmans konserten
Det blev musik en hel dag så mäktigt att sjunga ihop med så många körsångare.
 
Hennes musik har bara dykt upp i mitt huvud och jag har kommit på mig själv att gå och nynna.Jag är så glad jag orkade vara med hela tiden. Vid hemgången vid 18.30 från kyrkan var jag så darrig och energilös så några av kör kompisarna fick hjälpa mig till bilen. På söndag blev det ett kort besök av vår lilla Frank. Den lilla godingen morfar sopade och mormor stekte plättar. Inget är tröttsamt när han är här!
 
6 Juni åkte vi till Mejk köpte lite grejer till tisdagens köravslutning i församlingshemmet.
På tisdagen förberedde jag 20 gottpåsar och två pajer för kvällens avslutning. Äntligen kväll ! Jag fick hjälp av Malin Karlsson att göra färdigt den lekpåse som kompletterades med skoskydd som jag bara av en lyckträff kunde få tag på Vi började med gladsången och satte på oss mössa, assiett öron; tandprotess och till sist två snapsglas till öron det blev jättelyckat och många skratt.
 
 
Sedan åt vi paj och salladsbuffe och till efterätt hade Florence och Jenni gjort så mycket gott.
 
På torsdagen hade vi sommarfest hemma hos mig. Jag
bjöd på matpaj . Mina kompisar som jag bla träffat på basalkroppskännedomen för fyra år sedan gästade mig.
Alla kunde komma så vi fick trevliga timmar ihop.
 
På torsdagsmorgonen åkte jag och hämtade mamma för besök på PK fotbädd. Patrik jobbade mycket med mina inlägg. Efter en timme var det klart. Det kändes så bra att gå.Jag körde hem mamma och svängde därefter till en  kompis som jag blirr glad av. 
Idag fredag har jag bara tagit det lugnt ätit, vilat och vet ni jag har kunnat gå 800 meter......Det trodde jag aldrig jag skulle kunna klara av. Ja, visst jag har stavar, men från i mars har det hänt så mycket med min fot.
 
 
 
Jag är så nöjd över allt jag faktiskt kan ta en kort promenad igen..
"JAG LEVER, JAG LEVER"
https://youtu.be/lrB6S5XwFZc

RSS 2.0