Högt fotläge och färsk ananas

Hejsan!😊
 
 
Här har hönorna kommit fram. De är som ni säkert redan vet mitt stora glädjeämne!
Nu har det gott en dryg vecka sedan jag skrev.  Jag har suttit högt med benet större delen av veckan. Dessutom har jag ätit ananas varje dag fick rådet av rådet av en vän det skulle påverka sårläkningen.Jag har var på nytt besök på USÖ . De tog som vanligt av gipset för att kontrollera såret. Såret såg inte bättre ut så en läkare undersökte.det . Jag frågade varför såret inte läkte. Han trodde det var pga av spikarna som de satt dit. Han skrev ut antibotika för 10 dagar. Så nu kanske det blir bättre. Sedan frågade jag om de hade tips om högläge i sängen fick kanon tips. Så nu ligger alla dynor ifrån utemöblerna . Det har funkat mycket bättre än de kuddar jag pallat upp med tidigare.
 
Under de fyra senaste veckorna har jag även ställt om min kost till skonfri/ IBS Jag har ofta bekymmer med svälld mage och toalettbesök som ej går att styra särskilt om det varit lite mycket i planeringen.
Jag pratade med friskvårdssköterskan Birgitta Thorstensen på vårdcenrralen.Då hade jag i princip varit dålig i en vecka. Hon rådde mig att prova skonsam kost. Så nu följer jag en app som heter Belly Balance.som en annan vän tipsade mig om. Det har gått över förväntan att ändra kosten och magen har blivit lugnare.
Idag blev det rena läkarjournalen när jag skrev.
Sängarna har ju kommit och vi har köpt nya nattduksbord och lampor. Nu väntar vi bara på att lust och ork ska infinna sig hos min Benny för nya tapeter. Det är en bra sysselsättning att söka den finaste tapeten bland de 5000 som finns på tapetcentralen på datorn.
 
 
Nåja allt är väl med mig och nästa vecka väntar förhoppningsvis en stor sol. Då blir det lyxliv bra bok , kaffe/ färsk ananas och benet högt på altanen. 
Ha de gott!
 

RSS 2.0