Vår guldkant i vardagen!

 Hej!
 
I fredags gick bilen tidigt från Hidingen mot Örebro.
Jag och Benny skulle få vara själva med lille Frank. 
Dagen innan hade Erika berättat om allt berörande Frank och hans omskötsel. Så väl förbereda i tanken och med middagsmat med packad. Traskade vi upp till lägeneten kl var 6.30.
Vi mötte en varm och pyjamas klädd Frank. Lite blygt tittade han på oss. Pappa Mikael gick till jobbet och vi gick in i Franks rum och tittade på hans leksaker. Efter nån timme var det dags för frukost.
Ja ni ser rätt mormor gräddade våfflor. 
 
Efter frukost ville han att morfar skulle läsa böcker om babblarna i hans koj
För er som inte vet vilka babblarna är det en tecknad barnserie på barnkanalen.
Sedan lade vi klossar i en stor klosshink med lock. Frank var otroligt tålamodig och skulle inte ha hjälp utan göra färdigt själv.
 
Sedan kom han på att han kunde tömma hinken på klossar och sätta den tomma hinken på huvudet.När han drog av den sade han bu som morfar lärt honom i en annan lek.
Vid halv tio var det dags för lite sovning för Frank.Benny sjöng sin vanliga lilla visa. Det kommer tre vandring män på vägen. Där han byter ut de olika männen till pappa Mikael, gammelfarfar Rune osv. Efter tre olika versioner somnade mormor på soffan och Frank i sin vagn. Frank sov i 2.5 timme. Mormor en halvtimme. 
Sedan förberedes mat och när Frank ätit gick vi ut med honom till en intill liggande lekpark. Vid 13.00  gick bilen hemåt med två mycket glada morföräldrar.
Hej till nästa gång!
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0