Med nytt mod och små steg framåt igen!

Hej på Er!
Nu är vi på väg mot våren! Under påsken var jag kraftigt nedsatt fysisk. Hade som träningsvärk under tre dagar och kunde knappt gå över golven inomhus. Jag och Benny blev oroliga så vi åkte upp till akuten för att kolla upp hjärtat. Alla värden utmärkta så vi åkte hem igen. Jag var fortfarande mycket ansträngd precis som när man haft lunginflammation. Två dagar senare mådde jag likadant och ringde till min läkare. Han ville att jag skulle öka upp dosen på ett preparat med serotenin som jag ärit sedan januari för depression.Det skulle göra mig piggare och det gjorde det i början. Jag gjorde som han sa dagen efter vaknade jag med vader lika tjocka som låren knäskålarna var borta. Jag avslutade det preparatet omedelbart och ringde läkaren. Vi kom överens om att höras i tisdags. 
Jag har nu låtit bli en vecka och faktum är att jag börjar känna mig piggare. Det har alltså hänt en tredje gång att medicin som skulle göra mig piggare har gjort mig sjukare.Innan jag slutade med medicinen kunde jag endast ta en promenad och laga mat till familjen sen var jag helt slut.
I höstas när jag var som sjukast började jag sticka en kofta till det blivande barnbarnet. Igår blev de klar så idag har jag överlämnat den till lille Frank. (Jag har kalllat den för depressionskoftan efter som jag levt med den under hela depressionen.Väldigt drygt garn  får jag säga eftersom jag fått gjort om delar till den flera ggr. ) Så man kan säga att den värmt många gånger precis som hemved😊 Nåja  nu är den tvättad och inga sorger finns kvar bara glädje hos mormor! 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Finaste bilden på dig och pärlan och finaste tröjan! Ingen kan bli deppig av att se den tröjan nu minsann!
Kram

Svar: Tack Maria💖
Marie Wallberg

2015-04-15 @ 18:31:47
URL: http://fruppp.blogspot.se
Postat av: Carina

Vilken fin kofta du stickat. Frank passar jättefint i den!

Svar: Tack Carina💖
Marie Wallberg

2015-04-15 @ 19:59:00
Postat av: Anki

Vad fin han är den lille 😚 så gullig 😊 Och vad fin kofta du har stickat! Jag ska lära mig sticka sen nån gång 😉 Du ser ändå pigg och söt ut som du brukar. Hoppas det bara går åt rätt håll nu 🐝🌸 Kram!

2015-04-16 @ 15:30:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0