Ny platsansvarig sökes till hushåll i Lindesberg

Hej ! Länge sedan vi talades vid. Har inte fått ordning på alla fina bilder som jag vill visa er. Lugn det kommer bara jag får ordning på tekniken?Jag behöver även tala med familjen så jag blir avlastad med hushållsarbeten så jag får tid att blogga och ta hand om mig mer.
Idag känner jag mig lite ledsen och besviken på min familj.
Åkte till min Mor och sov över där, vi hade kvalitetstid. Hon har varit till ett enormt stöd under min svåra sjukdomstid. Vi har väl haft våra dispyter tidigare i livet men utan henne hade jag inte klarat mig under den här svåra tiden.
När jag sedan kom hem igår hade jag gärna viljat att min familj frågade mig om vad jag gjort. Två av dem var hemma och när jag bad om hjälp att bära in varukassarna mötes jag av ett svar från mannen som satt på altaten "jag är inte hemma " det tyckte han var roligt till saken hör att jag har så ont i foten att jag knappt kan gå. Jag kom in och det kändes som att jag stört  familjefriden. De hade ju haft så mysigt när jag var borta.
Det gnälldes över att det varit en stor disk på bänken som min man vi ta hand om. När min mor ringde kommenterades det har inte ni prata tillräckligt och jag får nog gå in på mitt rum så jag kan läsa den här boken. Det sista jag gjorde var att ta rätt på en stor disk den var inte efter mig !! Sedan gick jag upp och la in bilder ifrån Nora Strandstuga. Hade gärna viljat få berätta och visa men det fanns inte utrymme för det . Imorse fick jag höra av min man att barnen också tyckte det var så jobbigt att jag är så himla positiv och energisk.
Detta är inte första gången det hände även en gång under vår vistelse i Varberg.
Alldeles nyss skickade jag ett sms där jag berättade för min man hur ledsen jag blir när de säger så här ett något tillspetsat meddelande.
I mig kom upp en tanke omhämnd i hjärnan att sluta tvätta en del av familjen kläder, inte hänga och sortera tvätt, inte planera inköp, matlagning eller hem forslande av mat , diska disk som jag inte åstadkommer, städa och vara lyssnande förälder ha ett stort tålamod, sluta att vara den som ska meddela tråkiga ramar i familjen, låna ut min smartphone osv det tar för mycket energi av mig. Helst ska jag nu inte vara för glad heller ?Jag känner mig som en bra ha sak men hallå vem är Marie ? Jag undrar om det finns någon som är intresserad av tjänsten den är lågavlönad.
De andra i familjen  är så trötta och det är tydligen en bra orsak till att slippa ta ansvar.
NU ÄR JAG OCKSÅ TRÖTT OCH JAG ÄR SJUKSKRIVEN FÖR UTMATTNING  få se om smset ggör susen annars kan de snart sätta ut annonsen. Jag kommer aldrig mer att krypa in i det gamla skalet där jag gör allt  och stoppar undan den härliga personligheten som jag är.Hoppas ni efter denna träliga läsning ändå kommer tillbaka och läser på min blogg.
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0