Tur och retur Halmstad

 
Ja nu är vi på väg till Halmstad. Vi har tagit upp Erika och Frank i Örebro. Frank blev så glad när Benny kom upp i lägenheten trots att klockan bara var 5.45.
Vi äter några mackor i bilen vid 10.00 är vi framme i Göteborg. Där kliver Erika  och Frank av. Jag och Benny far vidare och äter luncsh i Varberg. Strax därefter kör vi upp vid Capio Movement.
 
 
Efter 3  timmar på Capiomovement.har röntgats träffat läkare och gipstekniker. Ärren på foten har läkt fint och foten är redo för mer belastning. Fotarbete och träning kommer att krävas av mig eftersom foten är van att lägga sig utåt istället för inåt. Det kan ta upp till ett halvår innan hjärnan och fot synkronisera på rätt sätt  Med mig har jag två nya kompisar/ortroser den ena ska användas under en månad dagtid och den andra under 6 månade på natten.Men vad gör det i jämnförelse att få tillbaka färdigheter som att gå och balansera.
Vi åker uppåt och övernattar  i Göteborg på Gothia Tower. Här var det fyndigt julpyntat med julhjul och sprayade stövlar temat för årets pynt temat återanvändning!
 
Hotellet ligger mitt över Liseberg. Efter övertalan att jag ska sitta i rullstolen och bli körd av Benny. Becer vi oss mot Lisebergs julmarknad. Väl utanför blir vi informerade att rullstolsburna gäster med förare går in gratis. Vi noterar att det kommer ett gäng i rullstolar från Lerum och tänker att de tror vi hör ihop. Men nejdå vi får inte betala.Det var mycket fint därinne.Vi började med att besöka barnkarusellerna! Erika åker glatt karuseller med sin lilla Frank.Vi var där i ca tre timmar sen var det hemgång. Väl hemma på hotellet läste Erika om vad som gäller för funktionhindrade.

Liseberg

Vid båda entréerna finns kassor som är anpassade för rullstolar. Om du har en funktions- nedsättning som medför behov av ledsagare erbjuds ledsagare fri entré. Kontakta Gästservice vid Huvudentrén eller vid Södra Entrén. Om funktionsnedsättningen gör att du inte kan till- godogöra dig en väsentlig del av parkens utbud erbjuder Liseberg fri entré. Kontakta Gästservice vid Huvudentrén eller vid Södra Entrén.
Vi skrattade gott och Erika konstaterade att jag nog tillhörde den första klassificeringen. Ja det får jag ju vara glad för 😉😉😉

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 Vi hörs!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0